SimpelFact On-Line

SimpelFact On-line is wat het zegt, SimpelFact in de Cloud. Met deze oplossing kunnen wij u de ervaring van SimpelFact aanbieden in de Cloud zodat u overal, waar u een internetverbinding heeft, bij uw facturen kunt en ook overal facturen kunt maken.

SimpelFact On-line is beschikbaar voor Windows, Mac OSX en voor de iPad, helaas nog niet voor Android tablets.

De prijzen voor SimpelFact on-line zijn per gebruiker, per maand en excl. BTW en een eenmalige betaling voor de setup kosten. De support kosten zijn inbegrepen!.

Wij bieden op dit moment 2 pakketten aan (genoemde prijzen zijn per maand en exclusief BTW):

Pakket 1
Met support: € 14,95 Per gelijktijdige gebruiker p/mnd.
Bij dit pakket is alle benodigde ondersteuning inbegrepen, inclusief updates naar nieuwere versies.

Pakket 2
Met support en custom-made lay-out: € 19,95 Per gelijktijdige gebruiker p/mnd.
Bij dit pakket is alles van Pakket 2 inbegrepen, inclusief de mogelijkheid om de afdruk lay-out aan te passen naar uw eisen of wensen.

Rekenvoorbeeld
Met de gelijktijdige gebruiker p/mnd. word het aantal gebruikers bedoeld waarmee u in het systeem zit. Dus als u voor Pakket 1 gaat met 2 gebruikers dan is de prijs € 29,90 per maand (2x € 14,95).

Betaling
De betaling geschiedt jaarlijks vanaf het moment dat de bestanden voor u on-line staan.

Als alternatief kunt u kiezen voor een maandelijkse betaling via automatische incasso welke door ons vooraf maandelijks wordt geïncasseerd. Kan er niet worden geïncasseerd of storneert u de betaling? Dan wordt u abonnement automatisch opgeschort.

Installatie
De complete installatie van SimpelFact word door ons support team gedaan, dit doen wij via een Teamviewer verbinding. Daarmee zorgen wij ervoor dat alles goed ingesteld staat en u daarna gelijk aan de slag kunt.

Wilt u registreren? Dat kan via deze link.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of de telefoon, wij zitten voor u klaar.

 

Informatie


    *De lange ontwikkeling van SimpelFact door de jaren heen heeft >2500 uren werk gekost. Het willen aanschaffen van een open versie van SimpelFact vergt dus een serieuze investering.